Keet Rotterdam

Rotterdam heeft een hoop gave winkeltjes die net iets buiten het voor vele bekende centrum (de Koopgoot) liggen, maar die zeker het ontdekken waard zijn. Keet is zo’n winkel. Keet bevindt zich in een zijstraat van de Meent. De omgeving van de Meent, met zijstraten zoals de Oppert, de Haagseveer en de Pannekoekstraat, is leuk wanneer je op zoek bent naar bijzondere winkels. Zo schreef ik eerder een blogpost over interieurwinkel Depot (Pannekoekstraat) en over de Deens designwinkel Hay (Haagseveer).

Keet is een winkel waar je als webshop of startende ondernemer een ruimte kunt huren. Zij betalen per maand een bedrag aan Keet, zodat hun merk en producten naamsbekendheid kunnen krijgen. Deze webshops en ondernemers zijn zelf niet aanwezig in de winkel. Zo zie je ook dat het aanbod in Keet om de zoveel tijd wisselt. Er verdwijnen dan weer merken en er komen weer nieuwe merken en producten bij.

 

 

 

In Keet vind je veel interieuraccessoires zoals kaarsen, planten en posters. Ook kun je hier terecht voor sieraden, kinderkleding en eetproducten.
Wat mij zo aanspreekt in deze winkel is het totale aanbod van alle merken bij elkaar. De winkel bestaat uit open kasten en in iedere kast vind je weer een nieuw merk. Sommige van deze merken en bijbehorende producten zijn (inmiddels) wat bekender; anderen zijn juist weer nieuw en onbekend.

Je kunt daarnaast bij Keet terecht voor een gezonde smoothie of een bakje koffie met een wafel. Keet serveert namelijk allerlei bijzondere wafels, waaronder een geitenkaaswafel of een zoete aardappelwafel.

 

 

 
Ben je nieuwsgierig geworden naar het toffe aanbod van Keet of ben je benieuwd naar de bijzondere wafels die geserveerd worden in Keet? Breng dan zelf een bezoekje aan deze winkel.
Keet bevindt zich op de Oppert 2A en is dinsdag t/m vrijdag te bezoeken van 9.30 tot 17.30, met op vrijdag koopavond tot 20.00. Op zaterdag kun je er terecht van 9.30 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.

 

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *