& Designshop Rotterdam

Het Oude Noorden in Rotterdam is hip. Ik schreef al eerder over Rotterdam Noord, namelijk over de Rotterdamse winkel Groos en de Luchtsingel en Hofbogen. Maar er is meer. Vanuit het centrum van Rotterdam loop je in een minuut of 10/ 15 langs de Rotte naar het Oude Noorden. Een handig vertrekpunt is de Meent, vlakbij treinstation Rotterdam Blaak. Vanuit de Meent loop je het centrum uit en de Jonker Fransstraat in. Ook hier zie je af en toe al wat leuke winkeltjes en cafeetjes opduiken. Aan je linkerkant bevindt zich op een gegeven moment de Noorderbrug. Wanneer je deze brug oversteekt, komt je uit op het Noordplein en de Zaagmolenkade. Hier vind je de leuke en bijzondere winkels en kan de shoppingtour in het Oude Noorden dan ook beginnen.

Vandaag schrijf ik over mijn favoriete winkel in het Oude Noorden, namelijk & Designshop. Deze winkel bevindt zich op de Zwaanhals. De Zwaanhals loopt paralel aan de Zaagmolenkade en in deze twee straten vind je dan ook de leukste winkeltjes en cafeetjes. Het leuke aan deze buurt is dat de hippe winkels zich laten afwisselen met de traditionele winkels in deze oude buurt, zoals de Turkse bakker.

& Designshop is een winkel waar je terecht kunt voor interieurdesign. In deze winkel zijn unieke producten te koop die ontworpen zijn door Elwin en Nynke, de eigenaars van & Designshop. Tevens is de winkel aangevuld met producten van andere ontwerpers. Dit levert een interessant aanbod op: bekende producten afgewisseld met unieke stukken die je hier voor het eerst ziet.

 

 

Ook de styling van de winkel streelt mijn oog. De verschillende producten staan mooi uitgestald, waardoor je niet snel verveeld zult raken in deze winkel. & Designshop heeft ook een fijne webshop waar je thuis, rustig op de bank, nog eens lekker kunt nashoppen.

 

 

Naast & Designshop zijn er nog meer leuke adresjes te ontdekken in het Oude Noorden. Hierover later op mijn blog meer. Wil je & Designshop zelf ontdekken? Reis dan af naar het Oude Noorden in Rotterdam en laat je verassen op de Zwaanhals 520. & Designshop is dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.30 tot 17.30.

 

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *