De Verbaasde Ree in Rotterdam

Ik ben gek op vintage items in het interieur. Ik vind vooral de combinatie tussen nieuw en vintage interessant en hoop in ons nieuwbouwhuis ook wat mooie vintage items te plaatsen. Geen wonder dus dat ik erg blij werd toen ik de Verbaasde Ree op de Goudsesingel binnenliep. Een mooi opgezette winkel met allerlei mooie vintage pareltjes. Stoelen, kasten, tafels, woonaccessoires, tassen. Naast de vintage items ook nieuwe dingen en eigen ontwerpen.

De Verbaasde Ree is opgezet door twee ambitieuze vrouwen, Annefleur Verbaas en Amara van der Ree, met een liefde voor vintage items. Deze twee ambitieuze vrouwen hebben als eerste project de Fenix Food Factory mogen inrichten. Niet zomaar iets. De dames hebben inmiddels een eigen opslagruimte in de Keilewerf waar ze hun prachtige vintage items een plekje kunnen geven. Deze ruimte is op afspraak te bezoeken. Daarnaast geven ze interieuradvies, onder andere over meubilairkeuze, kleur- en materiaalgebruik en verlichting. De fysieke winkel op de Goudsesingel is helaas maar tijdelijk. Zaterdag 1 februari sluit deze winkel. Tot en met die zaterdag kun je nog even je slag slaan in de sale!

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *