Het speelgoed van Green Toys

In de verjaardagsblog van mijn tweejarige meisje schreef ik al dat ze voor haar verjaardag een mooie serviesset en een cupcake set gekregen heeft van het merk Green Toys. Ik schreef toen al dat Green Toys een duurzaam merk is. In deze blog zal ik wat meer delen over dit fijne speelgoedmerk.

Het speelgoed van Green Toys wordt zowel ontworpen als geproduceerd in de USA. Ze gebruiken gerecyclede plastic melkflessen en maken hiervan mooi, aansprekend en vooral stevig speelgoed. Green Toys wil zich echt profileren als een merk dat verder gaat dan andere speelgoedmerken die zeggen ‘goed’ speelgoed te produceren. Ze willen excelleren in de mate van veiligheid en vriendelijkheid voor de planeet. Deze twee aspecten staan voorop in het ontwerp- en productieproces. Het speelgoed is gemaakt van High-density polyethyleen en bevat geen schadelijke stoffen.

Wat ik zo fijn vind aan het speelgoed van Green Toys is dat het naast het duurzame aspect ook ontzettend stevig is. De serviesset en de cupcake set die wij hebben voelen zo stevig en degelijk aan en kunnen absoluut tegen een stootje. Het speelgoed van Green Toys is ook geschikt als buitenspeelgoed. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan ook in de vaatwasser (hoe fijn!). Het speelgoed is ook geschikt voor in bad. Multifunctioneel speelgoed dus. Daarnaast spreekt het mij aan dat het ontwerp van de producten simpel is, zonder teveel poespas, met fijne en vrolijke kleuren.

De 24-delige serviesset die mijn dochter heeft gekregen bestaat uit vier groene borden, vier paarse bakjes, vier blauwe kopjes en geel bestek (vier van ieder stuk). Voldoende dus om gezellig voor iedereen de tafel te dekken.

De 24-delige serviesset van Green Toys

De cupcake set bestaat uit vijf cupcakes. Iedere cupcake bestaat uit drie stukken die je los kunt halen van elkaar. Er zijn drie verschillende kleurtjes en je kunt dus ook gemakkelijk de verschillende kleuren met elkaar combineren, zodat je elke keer een ander soort cupcake krijgt. De cupcakes staan op een blauw plateau.

De cupcake set van Green Toys

De serviesset en de cupcake set is tot nu toe het enige dat we thuis hebben van dit merk, maar ze hebben nog veel meer mooie producten. Naast de serviesset en de cupcake set hebben ze nog allerlei leuke dingen voor in de keuken zoals een theeset, pannen en een pizzaset. Daarnaast hebben ze allerlei toffe grote vervoersmiddelen, zoals auto’s, vliegtuigen en boten. Ook verkopen ze dingen zoals stapelblokken, een dokterset en klei. Echt veel keus dus en een heel fijn idee dat je kleintje hier veilig mee kan spelen. Je vindt de producten van Green Toys in verschillende winkels en online.

De cupcake set in combinatie met de serviesset

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *