Rubens Barn poppen

Ik ben verliefd. Verliefd op de schattige poppen van het Zweedse merk Rubens Barn. Mijn dochter kreeg een Rubens Barn pop voor haar tweede verjaardag. Ik wilde haar voor haar tweede verjaardag graag een mooie pop geven waar ze lang plezier van zou hebben. Een pop die lang mooi zou blijven. De poppen van Rubens Barn spraken mij meteen aan.

Wat ik zo bijzonder aan deze poppen vind, is dat ze zo ontzettend zacht zijn. Het hele lijfje, inclusief het hoofdje, is van stof. Ook de haartjes voelen heerlijk zacht aan. De poppen voelen daarnaast ook best wel zwaar aan. Net een echte baby. Niet zo gek dus dat deze poppen ook ingezet worden in zorgcentra en verzorgingstehuizen. Deze poppen wil je vasthouden, knuffelen en stevig tegen je aan blijven houden.

Daarnaast zien de poppen er gewoon mooi uit. Ze worden met de hand gemaakt en zitten vol details. De handjes, voetjes, het mondje, het naveltje: alles is zo gedetailleerd. De grote oogjes kijken je verwachtingsvol aan en de rode blosjes op de wangen maken de pop nog schattiger.

De pop die wij hebben heeft een goed babyformaat. Voor de poppen kun je speciale kleertjes bestellen, maar ze passen dus ook prima echte babykleertjes in maat 50. Hoe schattig is het om deze pop de babykleertjes van jezelf of je kindje aan te doen? Zelfs een luier kun je makkelijk om doen bij deze pop. Je kunt je voorstellen: het aan- en uitkleden van de pop en het verschonen van de luier is hier thuis een favoriete bezigheid.

Nog een laatste pluspunt: de poppen kunnen in de wasmachine. Ook de kleding van de poppen kun je wassen. Ideaal wat mij betreft!

De pop met het geboortepakje van mijn dochtertje aan, hoe leuk is dat?
Een echte luier verschonen bij pop is natuurlijk een groot succes!
Pop in haar Howa bedje, ook een verjaardagskadootje

De pop is vanaf het eerste moment een groot succes hier bij mijn dochter. Er wordt dagelijks mee gespeeld. De pop wordt in bedje gelegd (lees de blogpost over de verjaardagskadootjes van mijn tweejarige dochter), meerdere malen per dag verschoond en omgekleed, gevoerd en geknuffeld!

Er zijn verschillende modellen van de Rubens Barn poppen. Ze verschillen in uiterlijk, in formaat en in prijs. De pop die ik heb gekocht is een echte babypop en is verkrijgbaar in zes verschillende versies. Je hebt de keuze uit drie jongens en drie meisjes die verschillen in huidskleur. Ik heb gekozen voor het meisje met de licht getinte huidskleur. Naast de babyversie, heb je nog andere verschillende modellen. Er is echt veel keuze, er zit dus ook voor ieder wel iets bij!

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *