Mint kids conceptstore in Delft

Wat een leuke verassing toen ik onlangs tijdens een kort bezoekje aan Delft met mijn dochter Mint kids conceptstore tegenkwam. Als moeder ken je het vast wel: het is tijd voor een hapje voor je kind en ook jijzelf kan wel een koffie met een lekker gebakje gebruiken. Hoe fijn is het dan ook nog eens wanneer je dat doet op een plek waar je kind heerlijk ongestoord en vrij kan spelen. Mint kids conceptstore is zo’n plek!

Bij binnenkomst word je al direct verrast door de mooie, stoere zwarte deuren. Helemaal voorin, bij de ingang, heb je een gezellig zithoekje voor ouders en kids inclusief schattig zandbakje. Leuk voor je kleintje om lekker te spelen. Maar er is meer. Verderop kom je in de winkel terecht. Hier verkopen ze prachtige kinderkleding en leuke accessoires voor je mini, zoals tasjes, kaarten en speelgoed. Genoeg leuks te kopen dus voor je eigen kindje, maar ook voor een leuk, orgineel (kraam)cadeautje kun je hier slagen.

Wat ik direct al erg handig vond waren de traphekjes die geplaatst waren tussen het gedeelte met de zandtafel en de winkel en tussen de winkel en het grotere eet- en speelgedeelte verderop. Toch een fijn idee om te weten dat je kleintje niet zo snel weg kan sneaken.

Achterin bevindt zich dus het grotere eet- en speelgedeelte, het gedeelte waardoor ik het meest verrast was. Want wat een fijne ongedwongen plek is dit voor je kindje om lekker te spelen. Zo is er een grote grondbox die je eventueel kunt afsluiten voor je kleintje met leuk speelgoed. Even verderop zag ik een hogere box waar ook je babietje lekker kan liggen en om zich heen kan kijken. Verder is er een grote hoek met speelkeukentje en ander leuk speelgoed. Dicht bij de bar zag ik ook nog een andere speelhoek met grote blokken. In de ruimte zijn verschillende eethoekjes ingericht waarbij je goed oog kunt houden op je kind.

Maar naast dat je kindje hier enig kan spelen, kun je hier ook nog eens heerlijk eten en drinken. Ook niet geheel onbelangrijk toch? Zo heb ik mijzelf getrakteerd op een kop thee met een stukje heerlijke red velvet taart. Je kunt bij Mint kids conceptstore ook terecht voor een ontbijt en lunch en ook borrelhapjes staan op de kaart. Er wordt vooral gebruik gemaakt van lokale en biologische producten. Ook aan de kleintjes wordt gedacht op de menukaart. Zo bestel je bijvoorbeeld een bakje groente of fruit (handig!) maar kan je mini ook genieten van een kinder brownie.

Nieuwsgierigheid geworden? Neem dan zelf een kijkje op de Voldersgracht 12. Je kunt hier woensdag tot en met zondag terecht van 9 tot 5. Maandag en dinsdag zijn ze gesloten.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *