Klein Beginnen & Grooot in Rotterdam

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Of naar iets leuks voor je eigen kleintje? Neem dan eens een kijkje bij Klein Beginnen & Grooot in Rotterdam. Deze winkel bevindt zich in een zijstraatje van de Witte de Withstraat (lees ook mijn andere artikelen over deze fijne straat, zoals over Danny de Cactus en Collectiv by Swan).
In Klein Beginnen & Grooot verkopen ze alles voor de kleintjes: kleding, speelgoed en accessoires maar ook fijne dingen voor de (toekomstige) mama’s zoals zwangerschapskleding.

Al lopende door de winkel valt meteen op dat het aanbod aan kinderkleding divers is. Je vindt hier de wat bekendere merken zoals Noppies, Feetje en Imps & Elfs, maar ook de wat meer apartere merken. Een te gek merk dat direct mijn aandacht trok, wat ik vooraf nog niet kende, was het Nederlandse merk Claesen’s. Wie wordt er nu niet blij van die vrolijke printjes op de rompers en boxpakjes? Daar moest dan ook absoluut een gezellig rompertje van mee naar huis!
Je bent bij Klein Beginnen & Grooot daarnaast ook aan het juiste adres voor schoentjes, sokjes, hoedjes en petjes om de outfit voor je kleintje helemaal af te stylen.

Naast kleding kun je hier ook terecht voor allerlei accessoires voor je mini. Twee toffe merken die ze hier verkopen zijn het Belgische merk Trixie en het Deense merk Done by Deer. Trixie heeft onder andere mooie badcapes, slaapzakken en schattige rammelaars. Unieke producten met herkenbare printjes. Bij Done by Deer vind je onder andere fijne hydrofiele doeken, opbergers voor de kinderkamer en speelgoed. Scandinavische producten maar toch kleurrijk en vrolijk door de prints en kleuren.

Zin om zelf te shoppen? Neem dan snel een kijkje op de Hartmanstraat 24-26. Vervolg je shoproute om de hoek op de Witte de With of strijk daar gezellig neer voor een drankje en hapje.
Klein Beginnen & Grooot is maandag geopend van 13.00 tot 17.30, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30. Op zaterdag kun je er terecht van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Niet in de mogelijkheid om deze winkel te bezoeken? Neem dan een kijkje op de webshop op hun website: kleinbeginnen.nl.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *