Danny de Cactus in Rotterdam

Eerder schreef ik al over mijn liefde voor de omgeving van de Witte de Withstraat in Rotterdam en daarbij specifiek over de winkel Collectiv by Swan. Vandaag is het tijd voor een andere te gekke winkel in deze omgeving, namelijk Danny de Cactus.Wanneer je de winkel binnenkomt, waan je je direct in een soort duizend-en-een-nacht-sfeer. De wierookgeur komt je tegemoet en je hebt even de tijd nodig om alles op je in te laten werken. Het is namelijk een klein winkeltje, maar rijkelijk gevuld met allerlei mooie producten. Zoals de naam van de winkel al doet vermoeden, ben je hier absoluut aan het juiste adres voor het scoren van een mooie cactus. Danny de Cactus is een cactuswalhalla zoals je ook op de foto’s kunt zien. Ze verkopen allerlei soorten cactussen in mooie terracotta plantenbakken, van klein tot groot.

Maar er is meer… Je shopt bij Danny de Cactus namelijk ook allerlei mooie oosterse accessoires voor in je huis, denk aan mooie kandelaars, grote Arabische dienbladen, gekleurde eetschaaltjes, Marokkaanse lampen en dromenvangers. Ook hebben ze een groot aanbod aan wierook. Je vindt hier tevens ook mooie tassen, portemonnees en sjaals.


Danny de Cactus bevindt zich aan het verlengde van de Witte de Withstraat, namelijk Schilderstraat 63a.
Combineer deze winkel met een bezoekje aan Collectiv by Swan en laat je verassen door andere bijzondere winkels in deze omgeving. Danny de Cactus is lopend te bereiken vanaf het centrum van Rotterdam, zo loop je vanaf metrohalte Beurs in een paar minuutjes hierheen.

Je kunt Danny de Cactus bezoeken op woensdag t/m zondag. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er terecht van 10.00 tot 18.00, met op vrijdag koopavond tot 21.00. Op zaterdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Neem voor meer inspiratie vooral ook een kijkje op de site: dannydecactus.nl.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *