Koekwaus in Den Bosch

Een tijdje terug was ik het altijd gezellige Den Bosch. Want ja, dat is Den Bosch. Gezellig. Een sfeervol stadje met een Brabantse vibe en schattige steegjes vol met aparte winkeltjes.
Natuurlijk begon ik de dag met een heerlijke Bossche bol, dat hoort nu eenmaal bij de ervaring van een dagje Den Bosch. Daarna ging ik op pad naar een aantal leuke adresjes. Van te voren had ik thuis wat veldwerk gedaan en wist ik dan ook dat ik de winkel Koekwaus echt niet links kon laten liggen.
Koekwaus is een winkel vol met vrolijke en mooie dingen. De winkel wordt gerund door twee zussen (leuk!) die simpelweg willen verkopen waar zij blij van worden. Ik bezocht Koekwaus in het nog oude pand, een paar dagen voordat ze daar zouden vertrekken. Koekwaus is namelijk inmiddels verhuisd naar een nieuw pand, daar later meer over.

De entree van het, inmiddels oude, pand is zeker bijzonder te noemen. De vrolijke deur en de uitnodigende gang maken je nieuwsgierig naar wat er nog meer is. In de entree spot je een groot aanbod schattige cactussen. Dat is leuk binnenkomen!Nadat je de entree hebt betreden, kom je binnen in de winkel. De winkel is gevuld met accessoires voor in huis, kleding, sieraden en andere fijne hebbedingen. Zo shop je hier onder andere mijn favoriete kledingmerk Numph, maar vind je hier ook posters met mooie teksten, schattig servies, bijzondere horloges, hippe boeken en nog veel meer. Je vindt hier producten die je wellicht kent uit andere winkels, maar ook wat apartere dingen. Een voorbeeld van een aparter item zijn de oorbellen van het merk Trama. Ik kende dit merk nog niet. En zeg nou zelf, ze zijn toch te leuk met die kleurtjes en vormen?Zoals je eerder al kon lezen, is Koekwaus verhuisd. Gelukkig niet ver, ze zijn namelijk in dezelfde straat gebleven, maar toch in een ander pand. Sinds eind augustus 2017 kun je Koekwaus bezoeken op het nieuwe adres: Vughterstraat 19. Voor mij zeker een reden om nog eens terug te gaan naar Den Bosch.
Koekwaus is dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00. Op zaterdag kun je er terecht van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.
Is Den Bosch te ver voor je? Niet getreurd. Koekwaus heeft namelijk ook een webshop waar je hun fijne items kunt bestellen. Neem zelf een kijkje op: koekwausdenbosch.nl. 

2 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *