Bolia in Kopenhagen

Bolia, een naam die mij wel ergens bekend voorkwam toen ik in Kopenhagen tegen deze winkel aanliep. In Nederland had ik dit merk ook wel eens voorbij zien komen, maar had ik mij er verder niet in verdiept. Bolia is een Deens bedrijf en ontwikkelt prachtig Scandinavisch design. Je begrijpt vast wel, eenmaal in Kopenhagen, kon ik deze winkel niet links laten liggen.

Binnen keek ik mijn ogen uit. Mooie, strakke meubels gecombineerd met warm hout. Een aantal echte eyecatchers, zoals het fleurige behang en de rode bank. Fijne accessoires om je huis het Scandinavische gevoel te geven. Bolia werkt samen met gevestigde namen en nieuwe talenten in de designwereld. De ontwerpen worden gekenmerkt door vakmanschap. Ook is duurzaamheid een belangrijk thema voor dit bedrijf. De natuur is niet alleen een belangrijke inspiratiebron, de producten worden ook ontwikkeld met respect voor de natuur. Hieronder een flink aantal sfeerbeelden van deze heerlijke winkel.

Ik bezocht de winkel in Kopenhagen. Maar wat fijn dat je deze mooie winkel ook dichterbij vindt. In Den Haag, Utrecht en Amsterdam kun je ook terecht voor dit fijne Scandinavische design. Ook online kun je terecht.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *