Birkholm Copenhagen in Kopenhagen (Vesterbro)

Naast Vest Vintage, waar ik eerder over schreef, vind je in Vesterbro de winkel Birkholm Copenhagen. Een van buiten schattig ogend winkeltje waar je, als je niet goed uitkijkt, zo voorbij loopt.
Birkholm Copenhagen is een compacte winkel gevuld met allerlei woonaccessoires waar je blij van wordt. In de winkel shop je onder andere leuke plantenhangers, spiegels, posters, kleden en kussens. Ze verkopen hier een aantal merken waar wij ook hier in Nederland bekend mee zijn, zoals Madam Stoltz, Bloomingville en House Doctor. Daarnaast verkopen ze wat merken die ik nog niet kende, zoals Nordal en OK Ontwerp.
Deze mix van merken zorgt ervoor dat de winkel deels bestaat uit items die niet zo verrassend zijn, omdat je deze in Nederland ook vaak tegenkomt. Anderzijds verkopen ze ook items waar je wellicht nog niet zo bekend mee bent. Hoe dan ook, het is een leuk winkeltje om mee te nemen wanneer je in Vesterbro bent en je even wilt laten inspireren door mooie woonaccessoires.

Birkholm Copenhagen vind je op de Vesterbrogade 79. De winkel is maandag, woensdag en vrijdag open van 12.00 tot 18.00. Op zaterdag kun je er terecht van 11.00 tot 16.00 en op dinsdag en donderdag is de winkel gesloten.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *