Collectiv by Swan op de Witte de With

Ik heb een hoop favoriete plekken in Rotterdam en de Witte de Withstraat is daar zeker een van. De Witte de With is een straat vol met leuke eettentjes en hippe winkels. Je moet even weten waar de straat zich bevindt, maar wie hier eenmaal geweest is, zal zeker terugkeren. De Witte de With is gemakkelijk bereikbaar wanneer je aan het shoppen bent in het bekende centrum van Rotterdam. Vanaf metrohalte Beurs ben je hier in een paar minuutjes lopen. Ik kwam al vaker in deze straat, bijvoorbeeld voor een sfeervol etentje in de prachtig ingerichte Bazar, maar nu Collectiv by Swan hier gevestigd is, ga ik hier zeker vaker komen.

Eerder schreef ik op mijn blog over de Swan Market in de Van Nelle Fabriek, een terugkerende markt waar je allerlei te gekke kleding, vintagemeubels, accessoires voor in je huis en heerlijk eten en drinken kunt scoren. De Swan Market bevindt zich in de wintermaanden in de Van Nelle Fabriek en bij mooier weer op het Museumplein. Niet alleen in Rotterdam kun je de Swan Market bezoeken, ook in Den Haag, Utrecht, Tilburg en Antwerpen vindt deze markt regelmatig plaats.

Goed nieuws voor degene die de Swan Market net gemist hebben: op de Witte de With kun je nu dus dagelijks terecht voor je portie Swan Market. In Collectiv by Swan verkopen ze namelijk de producten die je ook tijdens de Swan Market spot. Bijzondere producten die gemaakt zijn door enthousiaste ondernemers.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen. Op beide verdiepingen vindt je een variëteit aan producten: van oorbellen tot servies en van vintagemeubels tot kleding. Bij binnenkomst in de winkel valt mijn oog als eerste op de mooie vintagemeubels van De Verbaasde Ree. Mooi hoe deze vintagemeubels gecombineerd worden met allerlei moderne producten. Ook vielen mij de leuke tegeltjes op met allerlei teksten erop en de prachtige kunstwerkjes met vlinders.

 

Collectiv by Swan is een heerlijke winkel wanneer je op zoek bent naar leuke, unieke producten voor jezelf of als kadootje. Daarnaast kun je aan de bar een hapje eten of drinken bij Per’s Deli, die gevestigd zit in de winkel. Het fijne aan Collectiv by Swan is dat je er dagelijks terecht kan. Op dinsdag t/m zaterdag is Collectiv by Swan geopend van 10.00 tot 18.00, met op vrijdag koopavond tot 21.00. Op maandag kun je hier terecht van 13.00 tot 18.00 en op zondag van 13.00 tot 17.00. Je vindt Collectiv by Swan op de Witte de Withstraat 30. Combineer deze winkel met een hapje of drankje op de Witte de With en je zult hier zeker vaker terugkeren.

 

 

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *