INCONCEPTstore Rotterdam

Al verschillende keren was ik voorbij deze winkel gelopen. Waar ik vroeger vaak in dit gebouw kwam, hier zat namelijk jarenlang boekenwinkel de Slegte gevestigd, was ik er tot voor kort eigenlijk nog nooit binnen geweest. De hoogste tijd om eens een kijkje te nemen in deze conceptstore op de Coolsingel!

 

 

Conceptstores zijn hip en poppen steeds meer op in vooral de grote steden. INCONCEPT is ook een conceptstore en biedt een fysieke ruimte aan allerlei ontwerpers.
In deze ruimtelijk opgestelde shop vind je sfeervol ingerichte hoekjes. Op tafels en in kasten staan de producten uitgestald. Je vind verspreid over de shop meubelstukken, hippe kinderkleding, sieraden, fijne hebbedingen zoals kaarten en andere woonaccessoires. Een voorbeeld hiervan is de royaal gevulde kast met de bekers van Arne Jacobsen. Achter in de shop vind je vintagekleding.
Wanneer je even een break nodig hebt, kun je op de tweede verdieping van INCONCEPT terecht voor een lekker kopje koffie.

 

 

 

INCONCEPTstore bevindt zich op de Coolsingel 83. De shop is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 en zondag van 12.00 tot 17.00.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *