Number Nine Haarlem

Naast Rotterdam is mijn tweede favoriete shopstad absoluut Haarlem. Naast het sfeervolle centrum heeft Haarlem ook gewoon een hoop bijzondere winkels die je niet in iedere stad vindt. Al eerder schreef ik op mijn blog over twee aanraders in Haarlem, namelijk over Gather en MiniMarkt. Vandaag weer een nieuwe aanrader voor wanneer je een dagje in Haarlem bent: Number Nine.

In de kledingwinkel Number Nine verkopen ze een aantal van mijn favoriete merken, waaronder Numph, Minimum en Modstrom. Daarnaast hebben ze er merken zoals Second Female, Mads Norgaard en Selected Femme. Hou je van Scandinavische kledingmerken en de wat apartere items? Dan ben je bij Number Nine zeker aan het juiste adres. Wanneer ik deze winkel bezoek, weet ik dat ik na afloop met een bijzonder kledingstuk naar buiten loop. Naast dat ik in deze winkel altijd slaag, vind ik de sfeer in de winkel ook fijn. De etalage ziet er altijd aansprekend uit en ook van binnen vind ik de winkel mooi. Niet onbelangrijk wanneer je een winkel bezoekt.

Ben je een dagje in Haarlem en ben je op zoek naar de wat meer bijzondere merken, breng dan zeker een bezoekje aan Number Nine. Wanneer je in Haarlem bent, heb je geluk. Number Nine bevindt zich namelijk op twee locaties in het centrum: in de Kleine Houtstraat 9 en op de Kruisstraat 34-36. Number Nine op de Kleine Houtstraat is maandag geopend van 12.00 tot 18.00, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00, met op donderdag koopavond tot 21.00. Op zaterdag is deze locatie open van 10.00 tot 17.30 en op zondag van 13.00 tot 17.00.
De locatie op de Kruisstraat is maandag geopend van 11.00 tot 18.00. Op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 18.00 en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00. Op zaterdag ben je er welkom van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.
Naast de twee locaties in Haarlem kun je Number Nine ook bezoeken in Amsterdam, Utrecht en Alkmaar.

2 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *