Depot Rotterdam

Wanneer je mij vraagt wat mijn favoriete shopgebied in Rotterdam is, zal ik zonder twijfel het gebied rondom de Pannekoekstraat noemen. Een aantal gezellige straatjes dicht bij metrostation Blaak. En wat eigenlijk het belangrijkste is, hier vind je die bijzondere winkeltjes die een stad de moeite waard maken. Mijn absolute aanrader in dit gebied is interieurwinkel Depot Rotterdam.

 

Deze winkel is eigenlijk meer een grote studio, waar je een kijkje kunt nemen in verschillende prachtig ingerichte ruimtes. Zo kijk je vanaf de straat zo de keuken van de winkel in en sta je bij binnenkomst van de winkel direct in een prachtig ingerichte woonkamer. Beneden vind je tevens een slaapkamer, kleine badkamer en een grote ruimte met een werkgedeelte en woonkamer. De verschillende ruimtes geven een mooie impressie van de stijl van Depot Rotterdam. Bij Depot Rotterdam kun je namelijk terecht voor interieurontwerpen. Op hun website, depotrotterdam.nl, kun je zien wat voor projecten zij hebben gerealiseerd. Ook vind je zowel op de website als in de winkel voorbeelden van de eigen huiscollectie van Depot Rotterdam. Deze huiscollectie bestaat uit basiselementen om je eigen opbergmeubel samen te stellen. Daarnaast ontwerpt Depot Rotterdam buitenhuisjes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als een vakantiehuisje.
Natuurlijk kun je in Depot Rotterdam ook gewoon terecht om te shoppen. Boven vind je een ruimte met een heel scala aan woonaccessoires. Shop hier voor merken zoals Normann Copenhagen, Tom Dixon en Marimekko.

 

  

  

Wat mijn hart sneller doet kloppen in Depot Rotterdam zijn vooral de mooie kleurencombinaties en combinaties van materialen. Er wordt veel kleur gebruikt, maar toch is het een mooi samenhangend geheel. En ook de verschillende materialen zorgen voor een interessant en uniek interieur. Het is geen goedkope winkel, maar het voedt wel je inspiratie en geeft je een beeld van de interieurstyling die Depot Rotterdam kan verzorgen.
Een jaar of drie geleden ontdekten wij Depot Rotterdam en droomden we ervan om ons destijds toekomstige huis in de sfeer van Depot Rotterdam in te richten. We raakten dolverliefd op het behang dat op dat moment in de etalage te zien was, namelijk het ‘Les fourmis behang’ van Snijder & Co. Inmiddels hangt dit behang bij ons aan de muur en zijn wij er nog iedere dag dolblij mee. Zo hebben wij toch een beetje de sfeer van ‘Depot Rotterdam’ in ons huis binnengehaald.

 

Depot Rotterdam bevindt zich in de Pannekoekstraat 66A en is vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 te bezoeken. Dinsdag t/m donderdag kun je er ook terecht, maar dan alleen op afspraak.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

One Reply to “Depot Rotterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *