MiniMarkt Haarlem

Al lopende door Haarlem, één van mijn favoriete shopsteden in Nederland, kwam ik MiniMarkt tegen. Deze winkel kende ik nog niet en ik besloot dan ook snel binnen een kijkje te nemen.
Bij binnenkomst werd mijn aandacht meteen getrokken naar de open kasten met mooie accessoires voor in huis. Ze verkopen hier allerlei leuke dingen, zoals kaarsen, glazen en fotolijstjes. Ik spotte hier onder andere leuke woonaccessoires van het merk &Klevering.

 

 

 

 

Nadat ik mijzelf had vergaapt aan alle woonaccessoires, stuitte ik verderop in de winkel op schattige sieraadjes van het merk Anna + Nina. Ook viel mijn oog op de bar gevuld met allerlei lekkere taartjes. Je kunt in de MiniMarkt namelijk ook terecht voor een kopje koffie met een lekker stukje taart.
Het zitje naast de ingang valt meteen op door het vrolijke behang. Hier kun je even uitrusten en genieten van iets lekkers.

 

Achterin de winkel vind je de kinderspullen, van kleding tot speelgoed en van slaapzakken tot kinderboeken. Wanneer je op zoek bent naar een cadeautje voor een kleintje, weet je hier vast wel iets te vinden. Tevens viel mijn oog op de kinderkapper die in deze winkel een plekje heeft. Handig!

 

            

MiniMarkt omschrijft zichzelf als een echte familiewinkel en zo heb ik de winkel ook ervaren. Er is veel te koop voor kinderen, maar ook de mama’s worden niet vergeten. Tevens is het een leuke plek om even rustig te zitten.

MiniMarkt vind je aan de Kruisstraat 11. De winkel is maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30. Op zaterdag en zondag kun je er terecht van 10.00 tot 17.30.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *