Hutspot Rotterdam

Sinds november 2016 heeft Rotterdam er weer een te gekke winkel bij. Na vestigingen in Amsterdam en Utrecht heeft Hutspot zich nu ook gevestigd in Rotterdam. In deze winkel vind je interessante producten en merken op het gebied van kleding, interieur en kunst. De verschillende producten zorgen voor een uniek aanbod. In deze winkel koop je naast de bekende ‘Hotspot-producten’ ook typisch Rotterdamse producten.

 
Bij binnenkomst in Hutspot valt meteen de grote ruimte op. De winkel is ruim opgezet en de producten staan mooi opgesteld door de winkel heen. Het aanbod van de producten is divers: van zowel vrouwen- als mannenkleding tot kunst en van woonaccessoires tot boeken. Ik herken een aantal producten en merken, zoals Fest Amsterdam, maar kom ook nieuwe merken tegen. Ik ben vooral geïnteresseerd in de nog wat onbekendere merken die je niet in iedere winkel tegenkomt.

Het zijn niet alleen de producten zelf die mij prikkelen; de ruimte an sich is inspirerend. De gekleurde blokkenkasten waar de producten staan uitgesteld trekken meteen mijn aandacht. Daarnaast valt mijn oog al snel op een muur vol met tegelkunst met allerlei illustraties uit de natuur, zoals vissen en fruit.
Hutspot is een winkel waar je wel even rond kunt struinen. Op zoek naar een uniek cadeautje voor een dierbaar iemand of juist naar iets leuks voor jezelf.

  

 
Hutspot bevindt zich op de Karel Doormanstraat 317 en is gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld de Lijnbaan. Wanneer je aan het shoppen bent in het centrum van Rotterdam is dit een winkel die je zeker kunt meenemen in je shopronde.
Erg fijn dat Hutspot dagelijks te bezoeken is. Maandag van 12.00 tot 19.00. Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00, met op vrijdag koopavond tot 21.00. Zondag is de winkel geopend van 12.00 tot 18.00.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze winkel vinden. Laat gerust een reactie achter met jouw ervaringen.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *