Nishi Market in Rotterdam

Ben je gek op Japanse items, mierzoete pastelkleuren, de Kawaii-stijl en een toffe vibe? Breng dan snel een bezoekje aan Nishi Market op de Meent in Rotterdam. Sinds twee maanden is Nishi Market gevestigd in Rotterdam en volgens de (erg vriendelijke) verkopers is dit concept uniek in Nederland!

En ja, uniek is het zeker. In Nishi Market vind je veel authentieke Japanse producten. Naast het overgrote deel Japanse producten verkopen ze ook wat producten uit andere landen. Alle producten die ze verkopen zijn van degelijke kwaliteit. Nishi Market bestaat uit verschillende aanbieders van producten. Ze verkopen kleding voor volwassenen en kids, woonaccessoires, stationery, beautyproducten en andere fijne hebbedingen. Naast deze interessante producten hebben ze ook een heuse bubble tea bar. Zelf was ik hier niet bekend mee, maar volgens het meisje achter de tea bar kun je op veel plekken in Japan bubble tea bestellen. Leuk om eens te proberen. Naast de bubble tea bar vind je in Nishi Market een fotohoek en zelfs een kapper. En zeg nou eerlijk: wie wil er niet geknipt worden in deze roze kappershemel?

Alle producten en de hele sfeer van de winkel ademen de Kawaii-stijl uit. Als fan van Japan moet je hier echt een keer geweest zijn. En ook al ben je niet uitgesproken Japan fan, dan ook is deze winkel het bezoeken waard.
Er wordt veel gewisseld in het aanbod en opstelling, zodat vaste klanten bij ieder bezoek weer geprikkeld worden. De verkoopster in de winkel vertelde dat de opstelling sinds de opening al vier keer veranderd is. Dat vind ik zelf ook fijn aan een winkel. Je komt er een paar weekjes later en dan is de boel compleet omgegooid. Ook een groot pluspunt: de verkoopsters zijn echt heel erg aardig. Ze vertellen graag meer over de achtergrond van de winkel en over het bijzondere aanbod en zijn ook benieuwd naar hun klanten.

Naast het toffe aanbod organiseren ze ook andere activiteiten, zoals een voorlees- en signeersessie en een bezoek van een manga-artiest. Op Instagram houden ze klanten op de hoogte van deze activiteiten.

Hoe je het ook went of keert, Nishi Market prikkelt. De kleuren, de unieke producten, de Kawaii-sfeer en alle extra’s die deze winkel biedt. Ik heb veel winkels bezocht, maar zo bijzonder en uniek als deze heb ik ze niet vaak meegemaakt. Het is een kloppend en, voor Nederlandse begrippen, vernieuwend concept. Ben je nu ook benieuwd? Ik kan het mij helemaal voorstellen. Het goede nieuws is dat Nishi Market dagelijks geopend is. Je vindt Nishi Market op de Meent, sowieso een van de leukste winkelgebieden in Rotterdam. Breng zelf een bezoekje en laat je prikkelen.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *