Lou-La in Rotterdam

Ik ben gek op winkeltjes met een verassende mix aan items voor zowel kids als volwassenen. Helemaal wanneer ook het interieur van de winkel klopt. Bij Lou-La, hoe cute is alleen de naam al, is dat zo. Lou-La bevindt zich aan de Goudsesingel, net iets buiten het centrum van Rotterdam. Aan de Goudsesingel vind je naast Lou-La ook nog andere leuke winkels, waaronder Evernow en Rough Studios, en hippe eettentjes.

Helemaal leuk dus. Totdat ik hoorde dat dit leuke winkeltje vanaf 1 oktober 2019 haar deuren sluit. Wat jammer! Toch wilde ik graag nog even deze mooie winkel met jullie delen, al is het alleen maar vanwege de inspirerende inrichting en sfeer.

Author: Bij hazelnoot

Op deze site blog ik over alle dingen in het leven die mij bezighouden, inspireren en blij maken, zoals interieur, stedentrips, leuke plekken om te ontdekken, het moederschap en kids ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *